Home / Reviews / Rebuildable Reviews / 528 Custom Vapes Goon V1.5 Review
Goon V1.5 Review

528 Custom Vapes Goon V1.5 Review

De wereldberoemde Goon van 528 Custom Vapes heeft een opvolger en die heet Goon V1.5. De belangrijkste wijzigingen hebben te maken met de airflow regeling en het clamp-style deck dat volledig uit stainless steel is.

De bevindingen van deze 24mm RDA op een rijtje..

Zijn agressieve uiterlijk met nieuw ingegraveerd logo verklapt het al. Dit is een RDA die kolossale wolken kan produceren.

Op het vernieuwde 2 post, clamp-style deck is het vrij eenvoudig bouwen. Veel ruimte en grotere/bredere posts in vergelijking met de voorganger. Er is meer dan voldoende ruimte voor gelijke welke crazy build. Het deck, inclusief schroeven, posts en clamps is volledig uit stainless steel en geeft een uiterst solide indruk. De bovenste clamps zijn bovendien een stukje dikker.

De topcap binnenin heeft een conische vorm en dit zou in theorie voor een ietwat betere smaak moeten zorgen als de originele Goon. Eerlijk gezegd merken we weinig verschil en dat hoeft ook niet, want de smaak was al top. Als je uit deze Goon V1.5 geen goede smaak krijgt, dan heb je slecht gebouwd! 😉

In tegenstelling tot de originele Goon, is deze V1.5 voorzien van 2 aanpasbare Cyclops Airflow Slots. De V1.5 geeft een stuk meer airflow dan de originele Goon. Je kan deze RDA zowel in single als dual coil mode gebruiken. Het mag gezegd dat de prestaties van deze Goon V1.5 bij zowat alle airflow settings fantastisch is.

De enige bemerking die we zouden kunnen hebben, heeft te maken met het feit dat je in dual coil mode het slot maar ongeveer halfweg kan sluiten. Nu, ik heb nog nooit een RDA gekocht om de airflow dicht te draaien. De smaak bij deze RDA is voor mij optimaal op +- 75% open.

Ook heeft deze V1.5 wat meer last van spit-back, als we dit vergelijken met bijvoorbeeld de Apocalypse, een competitor in het duurdere RDA segment.

We zijn 528 Custom Vapes bovendien zeer dankbaar voor de schroeven die een stuk langer geworden zijn. In de set zitten zowel schroefjes voor een kruisschroevendraaier als inbusschroeven (en sleuteltje). De schroeven zijn van top-kwaliteit. Nog meer over de “algemene kwaliteit” van het product? De O-ringen. In den beginne wat stroefjes maar eens gerodeerd sluiten ze zalig af!

Deze Goon V1.5 is voorzien van een gold plated brass 510 pin, die veilig kan gebruikt worden in combinatie met hybride mech mods.

Voor de squonkers onder ons, zit er een Squonk pin bijgeleverd.

Besluit.

Eigenlijk weinig te bemerken. Dit is een zeer goed product. Als je fan bent van de Goons van 528 Custom Vapes en je bent aan een nieuw “modelleke” toe, dan kan je met deze nieuwe V1.5 absoluut niet missen!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+