Home / Nieuws / Aanbod van outspot

Aanbod van outspot

Vandaag kregen ook wij een aanbieding van outspot binnen, waarin een electronische sigaret + usb lader + 5 navullingen worden aangeboden aan voor de liquidatieprijs van 21.95 €.

Van dit soort aanbiedingen gaat ons haar recht omhoog staan. Dit soort “Chinese brol” geeft een volledig vertekend beeld over Elektronisch roken. De kwaliteit/ervaring is absoluut onvergelijkbaar met het roken van een electronische sigaret van een gerenommeerd producent/merk.

Daarnaast is het een enorm groot probleem om navullingen te vinden voor dit soort producten. Waar ga je die nog bestellen?

Hoe zit het bovendien met de veiligheid van de producten? Is er een niet goed-geld terug garantie? Is er überhaupt garantie?

De slogan “stop nu met roken” lijkt ook al nergens op te slaan. In zowat elk product dat een mens moet afhelpen van zijn verslaving zal je enige hoeveelheid nicotine treffen. De dosis wordt daarbij telkens verlaagd. In deze sigaret zit 0% nicotine, dan kan je al evengoed aan een stukje zoethout zabberen. Dat kost nog minder.

Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+