Home / Beginners / Aankoopgids Beginners / De ultieme aankoopgids en vergelijkingsmatrix
Ultieme Aankoopgids elektronische sigaretten

De ultieme aankoopgids en vergelijkingsmatrix

Hoe is deze aankoopgidsgids opgebouwd?

  1. Intro: de impact van je keuze.
  2. Vergelijking van de 4 categorieën elektronische sigaretten in tabelvorm.
  3. Onderscheid tussen elektronische sigaretten binnen één categorie.
Geen zin om the lezen? Ga direct naar onze vergelijkingsmatrix

Hoe kies je een elektronische sigaret?

Indien je “beste elektronische sigaret” hebt gegoogled ben je waarschijnlijk niet onmiddellijk op deze pagina beland. Toch is er geen betere start om uw keuze tussen meer dan 450 merken elektronische sigaretten in goede banen te leiden.

Een elektronische sigaret kopen is winnen maar ook altijd een beetje verliezen.

Met dit statement gaan we de oorlog niet winnen, maar het lijkt ons wel de ideale opener om aan te geven dat een elektronische sigaret getypeerd wordt door een hele reeks kenmerken en er helaas geen enkele e-sigaret het beste scoort voor elk van deze features.

Kiezen tussen eenvoud en gebruiksgemak vs. complexiteit en prestaties

Elektronische sigaretten zijn over het algemeen in te delen in 4 hoofdcategorieën. Eén zaak hebben de producten uit de verschillende categorieën gemeen: e-liquid omzetten in damp. Maar als we verder kijken dan dat, zijn er een hele reeks verschillen die zich voornamelijk situeren op het vlak van afmetingen, prestaties, comfort, flexibiliteit, veiligheid en prijs.

De belangrijkste afweging die je zal moeten maken, is deze tussen eenvoud/gebruiksgemak enerzijds en complexiteit/prestaties anderzijds. Het is het resultaat van die keuze die zal bepalen welk type elektronische sigaret er in jouw brievenbus zal belanden.

De beste elektronische sigaret is degene die jou verwachtingen het beste inlost.

Wanneer je je moeder een 50″ HDTV cadeau doet om tijdens het kokkerellen in haar keukentje wat van het nieuws te kunnen meepikken, heb je misschien wel een goed product gekocht, maar het is verre van de beste oplossing.

Met elektronische sigaretten is het niet anders. Om te weten te komen wat voor jou de beste elektronische sigaret is, is het cruciaal te weten wat je precies van een bepaald type elektronische sigaret mag verwachten.

Om je zoektocht zo eenvoudig mogelijk te maken, gooien we producteigenschappen, specificaties, technische omschrijvingen of andere theoretische troep volledig overboord en vertalen we alles naar verwachtingen.

Wat ben je ermee te weten dat je elektronische sigaret een capaciteit heeft van 300mAh? Je wil toch gewoon weten hoe vaak je er kan van trekken vooraleer ze naar het laadstation moet?

Wat mag je verwachten als je kiest voor een bepaald type elektronische sigaret?

In onze unieke (gepatenteerde) vergelijkingsmatrix zetten wij alle mogelijke elementen waarin elektronische sigaretten van elkaar kunnen verschillen op een rijtje. Voor elk van de 4 types elektronische sigaretten geven we per item aan wat je ervan mag verwachten.

Het gebruik van deze matrix is ronduit de eenvoudigste manier om te ontdekken welke dingen jij belangrijk vindt, wat jou voorkeur heeft en welke types uiteindelijk het best bij jou passen.

GA NAAR DE VERGELIJKINGSMATRIX

Google+