Home / Reviews / E-sigaret Reviews / Apollo E-Cigs Endeavor Kit Review
Apollo Ecigs Endeavor Kit Review

Apollo E-Cigs Endeavor Kit Review

Wie tegenwoordig naar de Apollo website surft zal gemerkt hebben dat het elektronische sigarettenmerk dat zich in de USA en de UK heeft ontpopt tot de nummer één op het vlak van eGo type e-sigaretten, een volledig nieuwe look heeft gekregen. Gelukkig voor ons heeft Apollo e-cigs niet alleen een nieuw logo en een nieuwe website maar tegelijkertijd werd er hard gewerkt aan het assortiment.

Getuige daarvan is de nieuwe Endeavor Starterkit. De Endeavor is de opvolger van de vroegere Superior Ego kit, waar wij reeds fans van waren – getuige zijn verkiezing tot beste eGo kit in 2012.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, ontwikkelt Apollo al zijn elektronische sigaretten en e-liquids zelf. Met “Endeavor” dat letterlijk staat voor “poging om een doel te bereiken” wil Apollo nog zich nog meer profileren als dé referentie op het vlak van eGo starterkits.

Wat zit er in de Apollo Endeavor kit?

 • 2x 900mAh eGo-T batterijen
 • 2 dual coil EVOD clearomizers
 • 1 USB lader
 • 1 muurstekker
 • 1 adapter voor in de wagen
 • 2 flesjes van 10ml Apollo e-liquid

Bevindingen

Dat de  R&D mannen van Apollo puik werk geleverd hebben, moge duidelijk wezen. De dual coil EVOD clearomizers zullen je absoluut plezieren als je op zoek bent naar een goeie throat hit in combinatie met veel dampproductie.

Voor degenen die het allemaal vanuit financieel oogpunt benaderen is er ook goed nieuws, want je krijgt er in vergelijking met zijn voorganger een adapter bij voor in de wagen en een extra flesje van 10ml e-liquid.

De Apollo endeavor kit is wat ons betreft de perfecte start voor iedereen die de overstap naar niveau 2 van het elektronisch roken wil maken.

Wat we goed vinden aan deze elektronische sigaret kit.

 • De Manuele eGo-T batterij met een hoge capaciteit van 900mAh volstaat om een ganse dag (redelijk heavy) te dampen zonder ze opnieuw te moeten opladen. Het effectief aantal puffs hebben we niet getest – theoretisch geeft de fabrikant op zijn website tussen 800 en 1000 puffs aan.
 • De batterij is net zoals zijn voorganger relatief gezien klein in vergelijking met andere eGo batterijen.
 • De batterij is uitgerust met een LED indicator die aangeeft hoeveel capaciteit je batterij nog heeft.
 • De eGo-T met een voltage bereik tussen  3.3-4.2v. levert consistente prestaties, ook naar het einde toe wanneer de batterij bijna leeg is.
 • De eGo/510 schroefdraad  maakt de Endeavor maximaal compatibel met op de markt verkrijgbare verdampers en accessoires
 • De dual coil EVOD clearomizer is eenvoudig in gebruik, makkelijk na te vullen en eenvoudig te reinigen.
 • Replaceable  coil heads: Je kan de coil van de clearomizer vervangen wanneer deze defect is.  Dit is veel goedkoper, want dit component van je clearomizer gaat veel sneller stuk dan de overige componenten.
 • De coil zit aan de benedenzijde van de clearomizer. Deze ‘bottom coil clearomizer” levert een fijne, warme damp met zeer eerlijke smaak van de e-liquid.
 • De EVOD is uitgerust met 2 coils. Dat zorgt voor (veel) meer dampproductie.
 • Mooie batterij/clearomizer set: perfect op elkaar afgestemd qua look en design.
 • Er werden een aantal veiligheidsfeatures ingebouwd, zoals ondermeer een bescherming tegen kortsluiting. Bovendien beschermt de batterij zichzelf tegen beschadiging door automatisch uit te schakelen wanneer ze bijna leeg is. Ook is er een bescherming die schade voorkomt bij te lang opladen.
 • Uiterst competitieve prijs voor deze starterkit (vergeleken met andere A-produkten)
 • Je hebt bij Apollo keuze tussen meer dan 40 smaken in 5 sterktes!
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
 • Lifetime warranty op de elektronische componenten.

Wat beter kan aan deze elektronische sigaret kit.

Bij zijn voorganger wisten we in deze rubriek al weinig te vertellen. We hebben deze e-sigaret nu 2 weken kunnen testen en de Endeavor heeft ons tot nu toe op nog geen enkel moment ontgoocheld.

 • Let wel op! De EVOD clearomizer moet je aan de onderkant bijvullen. Wanneer je hem losschroeft van de batterij moet je hem ondersteboven houden want anders loopt de e-liquid eruit en dan zit je met miserie.
 • 1.6ml is zowat de standaard capaciteit van een tank of clearomizer, maar voor mensen die full time dampen is de capaciteit van de clearomizer (1.6ml) mogelijk aan de lage kant.
 • Voor wie begint met elektronisch roken is deze kit mogelijk niet echt geschikt.

Review Overview

Gebruiksgemak - 7.6
Duurzaamheid - 8.8
Capaciteit Batterij - 9.1
Smaken en Nicotinelevels - 8.9
Rookvolume - 9.1
Throat Hit - 9
Snelheid van Levering - 9.5
Klantendienst - 8.6

8.8

Voor wie begint met elektronisch roken is deze Endeavor kit mogelijk nog iets te hoog gegrepen, maar voor wie klaar is om over te stappen naar een eGo systeem is de Endeavor kit van Apollo E-cigs de kit die wij je zouden aanbevelen. De Endeavor kit is een upgrade van de populaire Superior eGo die door het Amerikaanse Apollo zelf werd ontwikkeld en qua prestaties, gebruik, betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit zit het met deze kit nu eenmaal snor. Het is een eenvoudig systeem dat garant staat voor een consistente en aanzienlijke dampproductie waar je op termijn alle richtingen mee uitkan. De batterijen zijn immers compatibel met de overgrote meerderheid merken van clearomizers of tanks. Wil je nu of later experimenteren met andere clearomizers of tanks dan ben je bij Apollo op het juiste adres. Je kan er de beste Aspire en Kanger tanks aankopen aan de beste prijs (betere prijs dan de Belgische/Nederlandse webshops). Met een gamma van meer dan 40 "in house en 100% USA made" e-liquids heb je bij Apollo alles wat je zoekt onder één dak. Voor de transportkost en levertermijn moet je het zeker niet laten. Met een coupon recupereer je meer dan de transportkost en bestelde goederen liggen na 2 of maximum 3 dagen in je brievenbus. Wil jij de overstap zetten naar een meer geavanceerde systeem of ben je niet tevreden over je huidige elektronische sigaret of e-liquids? Dan is deze Apollo Endeavor Kit in combinatie met Apollo Classic Tobacco 12mg e-liquid de perfecte keuze. Probeer het zelf. Je gaat ons meer dankbaar zijn! Bovendien is de prijszetting van dit A-merk vergeleken met zijn concurrenten uiterst aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+