Home / Reviews / E-sigaret Reviews / Aspire Pockex Review
Aspire Pockex Review

Aspire Pockex Review

De Aspire PockeX Pocket AIO is een fashionable all-in-one device met 1500mAh batterij capaciteit en een tankinhoud van 2ml. Het toestel is uitgerust met een uitstekende 0.6ohm SS Nautilus X U-Tech coil, een iets bredere trip tip en top-airflow.

De Pockex is Aspire’s tegenhanger van Joytech’s eGo AIO. Dankzij zijn kleine gestalte (117mm x 19.7mm diameter) is hij uiterst draagbaar en ideaal om altijd en overal te gebruiken. Liquid vullen doe je zoals bij de meeste toestellen heel eenvoudig langs de bovenzijde.

In zijn klasse één van de beste producten, enige bemerking die we kunnen hebben, heeft te maken met de airflow die niet regelbaar is.

Wat vinden we goed aan de Pockex? (in vergelijking met zijn concurrenten)

 • Verwijderbaar glas
 • Glas is los verkrijgbaar (na eventuele schade door val)
 • Eenvoudig te reinigen
 • Indrukwekkende Nautilus X 0.6ohm coils
 • Zelfs met dikkere liquids weinig of geen last van dry hits
 • perfecte Mouth to Lung hits
 • Dampkwaliteit

In een oogopslag...

Prestaties - 9
Kwaliteit / Duurzaamheid - 8.8
Features - 9
Prijs - 9.5

9.1

De Pockex is het ideale toestel voor de beginner die meer weerstand wil voelen wanneer hij inhaleert van zijn e-sigaret en toch voldoende hit en voldoende damp wil binnenkrijgen. Het is een uiterst compact toestel, dat een zeer goede en dikke dampproductie aflevert. Een absolute aanrader voor wie niet diep in de geldbeugel wil tasten en toch zeker wil zijn van een toestel dat doet wat het belooft te doen.

7 reacties

 1. Beste,

  aspire pockex gekocht bij vapeshop antwerpen 23/12/2016 . Sinds aankoop al 7 coils verbruikt (ik gebruik de origenele u-tech 0.6 ohm 18-23 watt ) . ik gebruik liqiud 30%Pg – 70%Vg . Ook vind ik dat het toestel snel heet wordt en dat er regelmatig liquid of condens uit de luchttoevoer komt .
  Hebben jullie al dergelijke reaktie gehad ?

  mvg Steven

  • Hallo Steven,

   Ik heb krak dezelfde ervaring met de asspire pockex (eveneens gekocht medio december 2016) in de vapor shop te Antwerpen. Ben er in januari mee terug gegaan en de verkoper beweerde dat ik de allereerste klant was die zei dat het toestel af en toe heet werd. Hij heeft me terug wandelen gestuurd…

 2. Ik heb dezelfde vapor in Oostende in juli jl. gekocht in de dampshop. Na een maand, sputteren, onderkant wordt heel heet, aan en uit knop werkt niet, begint plots te dampen en spuiten zonder er aan te komen, vloeistoftank lekt enz. Heb mail naar hoofdkantoor gestuurd. Krijg een nieuw apparaat.
  Blijkbaar geeft dampshop een betere service dan vapor shop.

 3. Ik heb al 5 verschillende toestellen gehad, en de PockeX is echt fantastisch.
  De coils gaan lang mee en kunnen dikke liquid aan. Het toestel lekt bij ook mij totaal niet.

  Het wordt enkel heet langsonder wanneer hij oplaadt bij mij, maar koelt daarna snel af.
  Ik gebruik er de nautilus X 1.8 ohm coils in… (de 1.5ohm coils werken er niet in, by the way!!)

  1.8ohm coils geven minder damp, en het dampen gelijkt zo meer op het inhaleren van een gewone sigaret.
  Minder damp = goedkoper & gezonder.

  Een foutwerkende knop kan je met ELK toestel tegenkomen… en indien je een productiefout hebt zoals een foutwerkende knop dan MOET de winkel jou een nieuw apparaat geven.

  Dit toestel is een dikke aanrader voor beginnende en gevorderde dampers.

  PS. Elk toestel zal een klein beetje vloeistof in de tip hebben. Dit is normaal, want de vloeistof dampt door het mondstuk heen en vormt op die manier condens.

 4. Inderdaad een topper. 2 Jaar lang ben ik relatief tevreden geweest van de Joytech eGo AIO. Maar het grote nadeel van deze laatste was dat hij regelmatig dry hits gaf en dat de coils na een weekje aan vervanging toe waren. Dat heb je dus niet met deze PockeX. Na 2 maanden gebruik nog nooit een dry hit gehad en coils gaan zonder problemen 3 weken mee. De onderkant wordt inderdaad erg warm tijdens het opladen maar daartegenover staat dan weer dat het opladen razendsnel gaat. Zeer zeer tevreden over dit (ook nog eens zeer zuinige) toestel.

  • als de onderkant te warm word heb je verkeerde lader
   te veel ampere
   koop de originele lader en gebruik niet een van de telefoon oplader of dergelijke
   nog beter is via de usb op de pc

 5. De Rouck Thierry

  Ik heb me vandaag de aspire pockex aangeschaft en ben zeer tevreden over de uitleg en service bij de vapor shop te Vilvoorde. De coils zijn langdurig als je geen gesuikerde liquid gebruikt. Normaal zouden zz anderhalve week mee gaan naargelang de hoeveelheid je het dampen gebruikt. De prijs van de coils vind ik eerlijk gezegd wat duur, ongeveer 16€ voor 5 stuks. Afwachten dus. Ik heb hem onmiddellijk een uur opgeladen en verhitte niet. En lekken doet hij ook niet. Ik zal het wel merken op termijn. Ik heb hem ook nog niet in mijn zak gestoken om te zien of het lekt. Ervoor had/heb ik ook nog de suorin drop ook een klein handig toestel maar ook afgeraden gesuikerde liquid in te pompen om de coils te besparen. Ook afwachten want die heb ik nu een week. Ervaring qua liquide en coils valt nog te bekijken. Tot nu toe zeer tevreden en zeker qua uitleg en service in de vapor shop te Vilvoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+