Home / Reviews / E-sigaret Reviews / Aspire Pockex Review
Aspire Pockex Review

Aspire Pockex Review

De Aspire PockeX Pocket AIO is een fashionable all-in-one device met 1500mAh batterij capaciteit en een tankinhoud van 2ml. Het toestel is uitgerust met een uitstekende 0.6ohm SS Nautilus X U-Tech coil, een iets bredere trip tip en top-airflow.

De Pockex is Aspire’s tegenhanger van Joytech’s eGo AIO. Dankzij zijn kleine gestalte (117mm x 19.7mm diameter) is hij uiterst draagbaar en ideaal om altijd en overal te gebruiken. Liquid vullen doe je zoals bij de meeste toestellen heel eenvoudig langs de bovenzijde.

In zijn klasse één van de beste producten, enige bemerking die we kunnen hebben, heeft te maken met de airflow die niet regelbaar is.

Wat vinden we goed aan de Pockex? (in vergelijking met zijn concurrenten)

 • Verwijderbaar glas
 • Glas is los verkrijgbaar (na eventuele schade door val)
 • Eenvoudig te reinigen
 • Indrukwekkende Nautilus X 0.6ohm coils
 • Zelfs met dikkere liquids weinig of geen last van dry hits
 • perfecte Mouth to Lung hits
 • Dampkwaliteit

In een oogopslag...

Prestaties - 9
Kwaliteit / Duurzaamheid - 8.8
Features - 9
Prijs - 9.5

9.1

De Pockex is het ideale toestel voor de beginner die meer weerstand wil voelen wanneer hij inhaleert van zijn e-sigaret en toch voldoende hit en voldoende damp wil binnenkrijgen. Het is een uiterst compact toestel, dat een zeer goede en dikke dampproductie aflevert. Een absolute aanrader voor wie niet diep in de geldbeugel wil tasten en toch zeker wil zijn van een toestel dat doet wat het belooft te doen.

2 reacties

 1. Beste,

  aspire pockex gekocht bij vapeshop antwerpen 23/12/2016 . Sinds aankoop al 7 coils verbruikt (ik gebruik de origenele u-tech 0.6 ohm 18-23 watt ) . ik gebruik liqiud 30%Pg – 70%Vg . Ook vind ik dat het toestel snel heet wordt en dat er regelmatig liquid of condens uit de luchttoevoer komt .
  Hebben jullie al dergelijke reaktie gehad ?

  mvg Steven

  • Hallo Steven,

   Ik heb krak dezelfde ervaring met de asspire pockex (eveneens gekocht medio december 2016) in de vapor shop te Antwerpen. Ben er in januari mee terug gegaan en de verkoper beweerde dat ik de allereerste klant was die zei dat het toestel af en toe heet werd. Hij heeft me terug wandelen gestuurd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+