Home / Reviews / Rebuildable Reviews / Augvape Druga RDA Review

Augvape Druga RDA Review

De Druga RDA van Augvape ziet er strak uit, produceert uitstekende smaken, mega veel airflow en voor degenen die het wensen, wonderbaarlijke wolken.

Hieronder onze bevindingen van deze smaakmaker van Augvape:

De Druga is vervaardigd uit 304 stainless steel en uitgerust met een gold-plated deck. Met een diameter van 24mm past hij mooi op de meeste mods. De constructie en materialen zijn van hoge kwaliteit. Het nadeel van stainless steel is dat deze dripper nogal warm kan worden.

Het dek van de Druga met 2 velocity-style posts is heel eenvoudig om op te bouwen. Dat heeft deze Druga vooral te danken aan het ‘Clamp Snag System’, een innovatief design dat ervoor zorgt dat gelijk welk type coil eenvoudig te bevestigen is en ook stevig op zijn plaats blijft. Het dek is bovendien zeer ruim en dat maakt de zaken alleen maar gemakkelijker.

De coils draai je vast met philips schroeven, maar handig is dat je ze ook kan vastdraaien met duim en wijsvinger. De inkepingen in de schroeven zijn niet zo diep. Gebruik beter geen kruisschroevendraaier (maar een platte) om te vermijden dat je de schroefdraad beschadigt. Er zitten ook geen reserveschroeven in je pakket.

De 510-pin van deze RDA is helaas niet instelbaar, maar in principe steekt hij ver genoeg uit om te gebruiken met een hybrid mod.

Nog een aantal pluspunten zijn ondermeer de diepe juice well van 4.5ml en de meegeleverde squonk pin die je kan installeren met behulp van de eveneens voorziene inbussleutel. Naast de originele 810 drip tip, krijg je er nog een extra 810 drip tip bij die iets langer is en ons beter bevalt. Leuk dat er een 510 drip tip adapter wordt meegeleverd.

Of het een minpunt is weet ik niet maar het had zeker een pluspunt geweest moest je op deze Druga ook single builds kunnen bouwen.

Conclusie:

Dit is een winnaar. Zalige airflow, top smaak (zeker met alien coils), fijn om op te bouwen, perfecte wolken n vooral zeer sterk in prijs… Een ideale keuze voor wie op zoek is naar iets dat lijkt op een Goon maar iets minder wil investeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+