Home / Nieuws / Beroemdheden die elektronisch roken

Beroemdheden die elektronisch roken

We willen zeker niet het pad der roddelbladen bewandelen, maar na een reeks van diepgaande artikels over elektronische sigaretten permitteren we het ons om vandaag iets lichtere kost te serveren.

Misschien bent u niet het type dat zich interesseert in de  meer “wetenschappelijk onderbouwde” teksten op deze website.  Er zijn vandaag immers al zoveel beroemdheden die e-roken. Wat moet je eigenlijk nog meer weten?

De voorbije jaren zijn er een hele reeks celebreties bijgekomen die de weg naar elektronische sigaretten gevonden hebben.  Hieronder een overzicht van een aantal opmerkelijke figuren:

Catherine Zeta Jones –  Catherine zou de weg naar elektronische sigaretten gevonden hebben toen haar man kreeg af te rekenen met keelkanker.

Jimmy White – De professionele snooker speler wordt tijdens wedstrijden regelmatig opgemerkt met een e-sig.

Anna Kournikova – Het roken van tabakssigaretten is slecht voor het lichaam en laat je nu eenmaal niet toe om optimaal te presteren. Denk maar aan de impact op de hart –en longfunctie. Dat zal ook Anna Kournikova gedacht hebben die vroeger regelmatig haar sigaretje meepikte.

Britney Spears – Britney werd tijdens haar laatste vakantie gespot met een elektronische sigaret. Sinds ze haar moederschap wat serieuzer neemt, lijkt ze te beseffen dat de e-sigaret een betere optie is voor zichzelf en de omgeving.

Kevin Federline – Ook Britney’s ex heeft de overstap naar e-sigaretten gemaakt. Slimme zet Kevin!

Charlie Sheen – Charlie moet wel helemaal overtuigd zijn van de toekomst van e-sigaretten. Hij lanceerde prompt zijn eigen merk “NicoSheen”.

Lindsay Lohan – Na een periode van wilde feestjes, drugsgebruik, diefstal en ga zo maar door probeert Lindsay alles terug op een rijtje te krijgen en haar imago wat op te poetsen. Eén goede start is alvast het stoppen met roken van gewone sigaretten en ze te vervangen door e-sigaretten.

Leonardo DiCaprio – Leonardo, onlangs nog op beeld vastgelegd met een e-sigaret tijdens een fietstochtje in New York is één van de eerste celebs die de e-sigaret destijds omarmde  en de hype misschien wel introduceerde in het Hollywood-wereldje.

Katherine Heigl – De actrice uit Grey’s Anatomy haalde meermaals de koppen van diverse magazines met haar e-sigaret-optreden in de David Letterman’s late-night talk show. Sindsdien wordt Katherine regelmatig in het openbaar gespot met haar elektronische sigaret.

Kate Moss – Kate wordt regelmatig met een e-sigaret gespot en lijkt de weg naar het dampen gevonden te hebben.

Paris Hilton – Geen kwaad woord over mevrouw Hilton, … maar geen hype of trend  zonder Paris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+