Home / Nieuws / Elektronisch roken voor meer testosteron en meer zin in seks
Kimree Tongkat Ali e-liquid

Elektronisch roken voor meer testosteron en meer zin in seks

De Chinese firma KIMREE – producent van elektronische sigaretten en e-liquids – heeft een e-liquid op de markt gebracht die je mannelijkheid een extra boost kan geven.

Het belangrijkste ingrediënt van de e-liquid zijn Tongkat Ali extracten. Tongkat Ali is een plant die groeit in de regenwouden van Zuidoost Azië (Maleisië). De wortels bevatten stoffen die je seksuele prestaties kunnen verbeteren. Letterlijk betekent Tongkat Ali “de stok van Ali”.

De e-liquid wordt gemaakt van de natuurlijke plant in zijn pure vorm en essentiële Tonkat Ali extracten om gemakkelijk door het lichaam te kunnen worden opgenomen.

Studies tonen aan dat Tongkat Ali zorgt voor een sterkere testosteronwerking en meer zin in seks. Over wat de precieze reden is voor dit fenomeen, zijn de meningen verdeeld.

Het voordeel dat dampen van Tongkat Ali e-liquid heeft in vergelijking met andere producten die de stof bevatten heeft volgens KIMREE vooral te maken met de snelle opname en haast onmiddellijke werking.

Hoe en of het werkt kunnen we je niet meegeven, maar we willen het zeker eens proberen.

Los van dit artikel, kennen wij ook een aantal topsporters die Tongkat Ali gebruiken voor meer energie en een beter uithoudingsvermogen. Onderzoek heeft aangetoond dat Tongkat Ali niet alleen zorgt voor meer testosteron maar ook een daling van het cortisol gehalte in het bloed veroorzaakt. Dit zou – bij lang gebruik – de spiergroei kunnen stimuleren.

Alle gekheid op een stokje geeft dit toch wat stof tot nadenken en kunnen we stellen dat elektronische verdampers niet alleen een betekenis hebben in de door ons gekende “dampwereld” maar eveneens een rol kunnen spelen in de medische sector. Denk maar aan het bevorderen van de absorptie van actieve ingrediënten uit e-liquids.

Dit is trouwens niet de eerste liquid die actieve bestanddelen bevat. Liquids die beweren de slaap te bevorderen of helpen gewicht te verliezen zijn ons niet onbekend en winnen meer en meer aan populariteit.

KIMREE is alvast van plan om het R&D team uit te breiden en de samenwerking aan te gaan met farmaceutische bedrijven om de e-sigaret technologie naar de toekomst toe ook in te zetten voor medische doeleinden.

Wat vind jij van deze nieuwe ontwikkelingen in de e-liquid industrie? Denk je dat dit de industrie ten goede zal komen of eerder schade zal berokkenen? Ben je voor het gebruik van actieve ingrediënten in liquids? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+