Home / Reviews / E-sigaret Reviews / APV/MOD / Joyetech eGrip 2 Review
Joyetech eGrip 2 review

Joyetech eGrip 2 Review

Wat zit er in de Joyetech eGrip 2 kit?

In deze kit zit een Joyetech eGrip 2 controller, een Mini USB kabel, een RBA sectie, 3 coil heads (0.25Ω DL ss/Notch coil head, 0.5Ω BF ss316L coil head, 1.5ohm BF Clapton coil) en een 510 adapter.

Wat moet je weten voor je de Joyetech eGrip 2 kit koopt?

De Joyetech eGrip 2 is een zeer elegant toestel, dat mag gezegd. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hij Ligt geweldig goed in de hand, heeft mooi afgeronde hoeken en is behoorlijk klein: 99mm x 45mm x 24mm (iets groter dan de istick Pico)

Dit is een all-in-one toestel (verdamper en batterij/controller zijn één device) waardoor het voor iedereen toegankelijk is. De krachtige 80w controller laat alle dampstijlen toe. De eGrip 2 is een behoorlijk veelzijdig toestel en geschikt voor elk type damper (beginner/freak).

De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 2100mAh, dat is genoeg voor meer dan een dag dampen voor een full-time damper. Je dient de eGrip 2 op te laden via de Micro USB poort. Dampen kan op dat moment, maar weet dat je aan de kabel gekluisterd bent.

De tank heeft een capaciteit van 3.5ml, is eenvoudig, snel en lekvrij na te vullen via de bovenzijde van het toestel.

Met de Notch coilhead zijn terugvloeiend speeksel en flooding (verzopen coilhead) schering en inslag, vooral wanneer je toestel even niet gebruikt werd. Dat is vervelend. Je kan de eGrip ook gebruiken met andere tanks, hiervoor levert Joyetech een adapter mee. De vraag is, ga je dit doen?

Dit toestel heeft Variabel wattage/voltage, temperatuurcontrole en een regelbare temperatuurcoëfficiënt. Interessant is dat je in temperatuurmode de weerstand kan vastzetten. Het toestel is trouwens compatibel met nikkel, stainless steel en titanium coils.

Met de meegeleverde (en beschikbare) coilheads kan je kiezen voor zowel direct lung als mouth-to-lung dampen.

Het gebruik van deze eGrip 2 is vrij eenvoudig, al is het menu van deze eGrip 2 is niet echt intuïtief. Prestaties van de MOD zijn zowel in wattage, voorgeprogrammeerde temp mode of zelf ingestelde TCR zeer, zeer goed, alsmede heel accuraat. We toverden mooie wolken uit ons toestel, op de smaak valt niets af te dingen.

Er zit een RBA in de kit, die goed presteert, maar nieuwe coils of wicks steken is zeer lastig. We twijfelen eraan of je deze RBA überhaupt gaat gebruiken.

Dit toestel is firmware upgradeable, dus wanneer Joyetech verbeteringen aan de software doorvoert kan je daarover beschikken.

Je kan op dit toestel het spelletje Flappy Bird spelen. Overbodig vinden wij. Wel leuk is het te personaliseren roterend display (technische info en digitaal of analoog uurwerk).

Onze conclusie van de Joyetech eGrip 2

Prachtig uitziend toestel en uitstekend voor mouth-lung dampen op minder hoge wattages. Minder geschikt voor fans van direct lung hits gezien de problemen met flooding & spitback bij gebruik van de NotchCoil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+