Home / Reviews / E-sigaret Reviews / APV/MOD / Joyetech eVic VTwo Mini Box Mod Review
Joyetech eVic VTwo Mini Review

Joyetech eVic VTwo Mini Box Mod Review

Conclusie

Prestaties - 9.2
Kwaliteit / Duurzaamheid - 9
Features - 9.1
Prijs - 8.5

9

Als je op zoek bent naar een veilige, compacte box mod in een strak design, een groot hi-res display dat duidelijk en veel info verschaft, een wattagebereik waar je quasi alle richtingen mee uitkan (op een cloudchasing competitie winnen na misschien), dan ben je bij deze VTwo mini aan het juiste adres. Op de prestaties van de chipset valt immers weinig of niets aan te merken. Very Good Job Joyetech, dit is een future-proof toestel dat goed scoort over de hele lijn.

Joyetech heeft mid 2016 zijn eVic lijn opgefrist met twee waardige opvolgers: de eVic VTwo en de eVic VTwo Mini. Wij nemen voor u de eVic VTwo Mini onder de loep.

Als we deze VTwo vergelijken met de vroegere eVic VT vallen de verschillen en verbeteringen meteen op:

Zo is de nieuwe VTwo ondermeer uitgerust met upgradeable firmware. In de nieuwste versie van Joyetech’s firmware wordt het mogelijk een eigen logo op je scherm te configureren. Ook nieuw is de RTC of real time clock display, een digitaal of analoog uurwerk dat je kan instellen op je OLED scherm.

Bovendien komt de VTwo met Joyetech’s dual battery protection systeem. Eigenlijk is dit de belangrijkste vernieuwing aan de firmware. Die dubbele bescherming moet ervoor zorgen dat deze box mod nog veiliger en betrouwbaarder wordt.

De VTwo mini box mod heeft een maximaal vermogen van 75W en wordt aangedreven door een uitneembare 18650 batterij (apart aan te kopen). De batterij schuilt achter een magnetische cover en is vlot te plaatsen en/of uit te nemen. Je kan je batterij opladen via de on board USB poort of je kan ze uit het toestel nemen om ze op te laden via een externe lader, moest je hierover beschikken.

Verder is de VTwo Mini voorzien van de snufjes die je tegenwoordig kan verwachten in dit segment. Dat wil zeggen, roestvaste 510 connectie en verende 510 pin, ondersteuning van diverse coil types (Kantal voor Power Mode en Ti, Ni, SS316 voor Temperatuur Mode), 3 TCR Modes en een Bypass functie.

In wattage mode ondersteunt de VTwo mini coils tussen 0.1 en 3.5ohm, in temperatuur mode (100°C – 315°C) moeten je coils een ohm waarde tussen 0.05 en 1.5 hebben.

De VTwo mini is compact en meet 22.20 x 38.20 x 82mm. Hij combineert perfect met 22mm diameter tanks/drippers. Wij zijn geen fan van de tanks die Joyetech in zijn kits steekt. Een VTwo mini met bijvoorbeeld een Aspire Cleito tank lijkt ons dan weer wel een perfect huwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+