Home / Nieuws / New Smoke Sensation opent eerste franchisewinkel in Vlaanderen

New Smoke Sensation opent eerste franchisewinkel in Vlaanderen

New Smoke Sensation, specialist in elektronische sigaretten, opent volgende maand zijn eerste franchise winkel in Vlaanderen. De primeur is voor Hasselt.

Achtste winkel op de Kempische Steenweg  te Hasselt

New Smoke Sensation, het bedrijf van Nicolas Cohen en Sébastien Saba, dat zich specialiseert in de verkoop van elektronische sigaretten en bijbehorende vloeistoffen, opent op 5 november eerstkomende een vestiging in Hasselt, meer bepaald op de Kempische Steenweg. Eén van de troeven van de ondertussen derde vape store in het Hasseltse zijn ongetwijfeld de vlotte bereikbaarheid en de parkeerfaciliteiten vlak voor het pand.

Meer info vind je op facebook.com/newsmokesensationhasselt

Eigen beheer

New Smoke Sensation opende zijn eerste winkel eind 2013 in Waver, de thuisstad van beide ondernemers. Nicolas Cohen, die in 2011 zijn thesis had geschreven over de e-sigaret, en zijn kompaan waren al in 2012 gestart met een webwinkel, maar voelden al vrij snel aan dat de Belg nood had aan een fysiek punt waar hij voor advies over de nieuwsoortige sigaret terecht kon.

Sindsdien kwamen er in Waals-Brabant nog vestigingen bij in Waterloo, Jodoigne, Mons en Gerpinnes. Ook in Kortrijk opende het duo eerder dit jaar een winkelpunt in eigen beheer.

Franchises

In 2015 opende de eerste franchise winkel onder het label “New Smoke Sensation” zijn deuren in Brussel. Nu zet de keten zijn eerste franchise stappen aan onze kant van de taalgrens. Dat brengt het totaal nu op acht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+