Home / Nieuws / NIEUW: V2 PRO Vaporizers van V2 Cigs
De nieuwe V2 Pro Vaporizers van V2 Cigs

NIEUW: V2 PRO Vaporizers van V2 Cigs

Alle remmen los! Dit is misschien wel het grootste nieuws dat er sedert lange tijd te rapen viel in de elektronische sigaretten industrie!

De leidinggevende elektronische sigarettenfabrikant V2 Cigs heeft zopas aangekondigd deze zomer nog een volledig nieuwe lijn e-­sigaretten op de markt te brengen.

Wij kregen als eerste in de Benelux een teaser toegestuurd en … AMAI, de nieuwe V2 Pro’s zien er sensationeel uit: stijlvol en revolutionair. “Formidable”, zou Stromae zeggen. Mooi aan de buitenkant. Revolutionair qua technologie. Wat V2 Cigs met de nieuwe V2 Pro Vaporizers op de markt brengt, is niet zomaar een verbetering van hetgeen we vandaag in de e­sigaret industrie kennen. Het is totaal VERNIEUWEND, ANDERS, en toch zo VERTROUWD.

Met de  V2 Pro serie wil V2 Cigs een antwoord bieden aan de groeiende vraag naar “advanced e­cigs”. Vandaag zijn het vooral de eGo elektronische sigaretten die in combinatie met clearomizers en tanks ­ in diverse maten, kleuren en types te verkrijgen die deze markt inpalmen. Maar laten we eerlijk zijn: alle vernieuwingen ten spijt, hebben de eGo kits op het gebied van gebruiksgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid nooit kunnen tippen aan die van de 2-componenten­systemen.

Eerlijk gezegd zijn wij en ik denk menig andere damper al een hele tijd aan het wachten op een spectaculair nieuw design. Het feit dat eindelijk een leider in de e­-sigaret  industrie zich gaat mengen op de markt van de grotere batterijen, is dan ook onomwonden positief te noemen.

Deze killers van V2 Cigs zullen het elektronische sigaretten landschap voorgoed veranderen. Daar bestaat geen twijfel over!

Introducing…. V2 Pro from V2 Cigs

De V2 Pro serie is een collectie “personal vaporizers” (PV) waarmee je zowel e­liquids, kruiden, specerijen, tabak, pijptabak, weed en noem maar op mee kan verdampen. Het “drie­-in­-één”­design laat toe om zowel vloeistoffen,  loose leaf en essentiële oliën te verdampen.

Heel veel informatie heeft V2 Cigs nog niet prijsgegeven. Naast de nieuwe mogelijkheden die V2 Pro ­ zoals hierboven vernoemd ­ met zich meebrengt, weten we wel dat V2 Cigs een totaal nieuw concept aanreikt om het gebruiksgemak te optimaliseren: belachelijk veel power, een design waarbij de componenten vastklikken met magneten, drop­-in cartridges en waarschijnlijk nog zoveel meer.

Ik, Jij, Hij, Wij, zijn héél benieuwd!

Bekijk hier de V2 Pro Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+