Home / Nieuws / Online e-sigaretten bestellen? Green Smoke krijgt EXCELLENT award van StellaService

Online e-sigaretten bestellen? Green Smoke krijgt EXCELLENT award van StellaService

E-Sigaret website Green Smoke krijgt EXCELLENT award van StellaService

Wie online producten bestelt, heeft over het algemeen weinig tools ter beschikking om te weten te komen of de betreffende website betrouwbaar is. Is het veilig te bestellen? Zal ik mijn producten ontvangen? Wat als er iets mis is? Wat als er een probleem lijkt te zijn bij ontvangst?  Wat als mijn producten defect gaan binnen de garantieperiode?

Online webshops die het StellaService label ontvangen staan voor uitstekende service.  StellaService is dé referentie om de kwaliteit van de klantenservice van online shops te bepalen.

De toewijding en focus die Green Smoke sinds het begin legt om de best mogelijke service aan zijn klanten te kunnen leveren en eveneens te garanderen dat hun klanten weten dat zij achter hun producten staan, resulteerden in een zeer gegeerde  EXCELLENT award.

Winkels die het EXCELLENT label ontvangen, leveren klantenservice van een hoog niveau doorheen het volledige aankoopproces en zijn betrouwbare partners voor het geval zich een probleem met uw aankoop zou voordoen.

Onder andere telefonische support, support via email of online chat, de verzending van goederen, de snelheid van levering, het gemak om producten te retourneren en de snelheid waarmee je terugbetaald wordt indien je daar recht op hebt (vb bij niet goed geld terug garantie) zijn belangrijke factoren die bepalend zijn voor het al dan niet binnenhalen van zo’n Excellent award.

Green Smoke kreeg een top score voor snelheid van antwoorden, oplossen van problemen en de algemene “attitude” van hun support medewerkers.

Voor wie al eens een elektronische sigaret besteld heeft bij Green Smoke zal dit geen verrassing zijn.

Om het behalen van deze award extra in de verf te zetten pakt Green Smoke uit met een heuse “GO GREEN” campagne. Het zijn vooral de G (Guaranteed satisfaction), de O (Order with peace of mind) en de E (Expect to be treated like a V.I.P) die als krachtige pijlers moeten fungeren om een vervolg te breien aan het Green Smoke succes verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+