Ontvang uw geschenken op tijd – verzendschema voor de feestdagen van 2023

Verzendtijden tijdens de feestdagenOmdat het seizoen voor het kopen van cadeaus voor de feestdagen en uw waterpijpbesparingen de rest van het jaar doorlopen, is het belangrijk om vooruit te plannen als het om verzending gaat.

Het is altijd teleurstellend als je je opties hebt beperkt tot dat ene cadeau waarvan je weet dat het perfect zal zijn, maar het komt niet op tijd opdagen. Wees voorbereid en winkel vooruit! Houd daarbij rekening met de volgende data voor de verzendtijden tijdens de feestdagen.

 

Verzendtijden tijdens de feestdagen

Als het geen feestdagen zijn, verwacht u doorgaans dat uw bestellingen binnen 1-5 werkdagen arriveren, afhankelijk van uw locatie hier in de VS, maar dat verandert tijdens dit deel van het jaar.

Verzendkoeriers hebben te maken met pakketten die groter zijn dan normaal en daarom kan de hoeveelheid tijd die uw bestelling in beslag neemt, variëren buiten wat u normaal verwacht. Natuurlijk is eerder winkelen de beste optie (je zou nu moeten winkelen).

Houd er ook rekening mee dat ons ordervolume ook hoger zal zijn dan tijdens andere delen van het jaar. Hoewel alle ontvangen bestellingen hier bij SouthSmoke binnen 24 uur worden verwerkt, kan het een dag of twee extra duren voordat uw bestelling onze vestiging daadwerkelijk verlaat.

 

Vakantiedata voor 2023 om dit seizoen te kennen

Hoewel ze voor de meesten van ons vrijwel een tweede natuur zijn, zijn hier de vakantiedata voor 2023 om in gedachten te houden – voor het geval je het vergeten bent.

  • Kerstavond: zondag 24 december
  • Eerste Kerstdag: maandag 25 december
  • Oudejaarsavond: zondag 31 december
  • Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari

 

Uiterste data voor verzending tijdens de feestdagen voor UPS-verzending

UPS werkt van maandag tot en met vrijdag, wat betekent dat u dit jaar uw bestellingen op of vóór vrijdag 22 december wilt laten aankomen. In het ergste geval kun je misschien iets laten bezorgen op zaterdag 23 december, maar daar gaan we hier binnenkort op in.

Houd tijdens het winkelen voor uw waterpijpcadeaus tijdens de feestdagen van 2023 deze data in gedachten wanneer u de verzendopties van UPS gebruikt voor bestellingen die binnen de aaneengesloten 48 staten worden verzonden.

19 december – Dit is de laatste dag waarop u UPS 3 Day Select kunt gebruiken om een ​​bestelling op of vóór 22 december te laten arriveren.

20 december – U moet op deze datum UPS 2nd Day Air gebruiken om uw bestelling op vrijdag de 22e te laten arriveren.

21 december – Als u tot dit punt hebt gewacht, is uw enige optie bij UPS het gebruik van UPS Next Day Air voor een bezorging op de 22e.

Nogmaals: laat jezelf niet in de val lokken! Het beste is om uw bestellingen in ieder geval in de week van 11 december binnen te krijgen. U bespaart niet alleen geld op de verzendkosten voor een gegarandeerde levering vóór Kerstmis, maar u kunt er ook gerust op zijn dat uw bestelling niet te laat aankomt.

*Opmerking – ALS je een allerlaatste bestelling hebt geplaatst op vrijdag de 22e, kan het mogelijk zijn om het op zaterdag de 23e te laten bezorgen. UPS biedt in sommige gebieden Next Day Air met zaterdaglevering aan. Als u zich in deze positie bevindt, Contacteer ons alsjeblieft om ervoor te zorgen dat de optie Zaterdagbezorging beschikbaar is in uw regio.

 

Verzenddata voor Nieuwjaar met UPS

Net als Eerste Kerstdag valt ook Nieuwjaarsdag op een maandag.

28 december:

  • Bestellingen die op deze datum bij UPS 3 Day Select worden geplaatst, komen op 3 januari aan.
  • Bestellingen die op deze datum bij UPS 2nd Day Air worden geplaatst, komen op 2 januari aan.

29 december:

  • – Een bestelling die op deze dag bij UPS Next Day Air wordt geplaatst, komt op 2 januari aan. Zoals hierboven vermeld, kan het mogelijk zijn om UPS Next Day Air te gebruiken met zaterdaglevering in sommige gebieden. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het plaatsen van een bestelling op deze datum.

 

Verzending met USPS tijdens de feestdagen

Als u USPS kiest als verzendmethode voor uw bestelling, is dit een koeriersdienst die wordt aangeboden door de United States Postal Service. Hieronder staan ​​de verzendtijden van USPS, maar houd er rekening mee dat ze geen levertijden garanderen. Hoewel het ‘schattingen’ zijn, zijn ze redelijk nauwkeurig. Als u een gegarandeerde levering nodig heeft, kunt u het beste kiezen voor UPS-verzending.

USPS Priority Mail: Naar schatting 1 – 3 werkdagen reistijd zodra uw bestelling onze vestiging heeft verlaten.

USPS Priority Mail Express: Naar schatting 1 – 2 werkdagen reistijd zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten.

Open haard met hangende kousen en waterpijpkolen in elk van de kousen

Neem contact met ons op voor eventuele extra hulp bij verzending dit seizoen!

Als u zich zorgen maakt of vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met plannen! Wij willen je helpen ervoor te zorgen dat je dit seizoen al je waterpijpcadeaus op tijd ontvangt!

Het bericht Ontvang je cadeaus op tijd – Verzendschema voor de feestdagen voor 2023 verscheen voor het eerst op South Smoke Hookah Blog.

Electronischesigaret.be
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart