Home / Expert E-sigaret / Regulated Mods en Unregulated Mods: de complete breakdown
Regulated mod vs Unregulated mod

Regulated Mods en Unregulated Mods: de complete breakdown

Het e-sigaret wereldje is in beweging. Nog niet zolang geleden refereerde een MOD (afgeleid van modification)  naar een type e-sigaret dat door individuen/hobbyisten ontwikkeld werd met het oog op betere prestaties, meer autonomie en meer flexibiliteit.

Bij het schrijven van deze breakdown liggen de kaarten anders. Beetje bij beetje vonden ontwikkelingen en nieuwe designs die in een of andere garage voor het eerst het daglicht  zagen, de weg naar het commerciële circuit.

Samen met de technologieën deed ook de term “MOD” zijn intrede in de professionele wereld, zij het in een andere betekenis.

Het is moeilijk een lijn te trekken, maar zowat alles wat niet binnen de categorie valt van de van klassieke e-sigaretten (cigarette look-a-likes) of typische eGo tube batterijen – al dan niet met variabel voltage – , krijgt tegenwoordig het label “MOD” mee.

Vandaag zijn er gigantisch veel commerciële bedrijven die MOD’s produceren en verkopen. Er worden nog wel “wijzigingen” aangebracht door een meute “cloudchasers”, maar met de huidige technologie is de nood hieraan sterk afgenomen.

(Belangrijkste) types MODs

In principe kunnen alle hedendaagse MODs in 2 hoofdcategorieën worden ingedeeld: Regulated Mods (meestal wordt er verwezen naar Advanced Personal Vaporizers) en Ungregulated Mods (in het milieu Mechanical Mods genoemd).  APVs zijn voornamelijk buisvormig (Tube Style) of in de vorm van een pakje sigaretten (Box Style). Mechanical mods zijn meestal buisvormig (Tube Style).

 Unregulated MOD in Detail Regulated MOD in detail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+