Spook-taculaire Halloween-uitverkoop – 15% korting op de hele site – Code ‘Spooky15’

Koop de SITE WIDE Halloween-uitverkoop op SouthSmoke.com!

Maak je klaar om dit jaar een extra dosis griezeligheid toe te voegen aan je Halloween-vieringen met de huiveringwekkende Halloween-uitverkoop van SouthSmoke.com! Of u zich nu klaarmaakt voor een angstaanjagend leuk verkleedfeest, een huiveringwekkende filmavond met vrienden plant, of gewoon uw ontspanningssessies wilt verbeteren, SouthSmoke.com heeft iets speciaals voor u in petto. Van een betoverende reeks waterpijpen en shisha-smaken tot een selectie rookaccessoires die je rillingen over de rug doen lopen, deze Halloween hebben ze voor iedereen een fantastische traktatie bedacht. Jij kan geniet van 26/10 – 31/10 van 15% korting op je gehele aankoop door gebruik te maken van de code “Spookachtig15” bij het afrekenen. Bereid je dus voor om jouw Halloween-ervaring om te toveren in een onvergetelijke ervaring, vol rook, smaak en besparingen!

Halloween-uitverkoop 15% korting op de hele site in bloederig lettertype met zombies

Details van Halloween-uitverkoopaanbieding

 1. Zorg ervoor dat u uw bestelling online plaatst op SouthSmoke.com vóór woensdag 1 november 2023 (de verkoop eindigt om middernacht EST).
 2. Gebruik de promotiecode Spookachtig15 nemen 15% korting op uw bestelling op de hele site.
 3. De artikelen die u bestelt, moeten op voorraad zijn en er moet een geldige betaalmethode worden opgegeven tijdens het afrekenen om in aanmerking te komen.
 4. Voltooi het online afrekenproces en geniet van de Halloween-besparingen van je vrienden op SouthSmoke.com!
 5. Zorg ervoor dat u beschikbaar bent wanneer de vervoerder probeert uw bestelling af te leveren.

algemene voorwaarden

 • Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor bestellingen die tussen 26 en 31 oktober 2023 zijn geplaatst en succesvol zijn afgerond. Bestellingen die na deze periode zijn geplaatst, komen niet in aanmerking voor de promotie. Data en tijden voor deze promotie zijn gebaseerd op de oostelijke tijdzone van de Verenigde Staten.
 • Andere kortingen, aanbiedingen, incentives of promoties kunnen niet worden gecombineerd.
 • Het annuleren van artikelen, het combineren van bestellingen of het wijzigen van uw verzendadres, snelheid of voorkeur kan van invloed zijn op de geschiktheid van uw bestelling voor de Halloween Sale-kortingen.
 • Klanten die vóór 26 oktober bestellingen hebben geplaatst en hun bestelling(en) willen wijzigen of annuleren, komen niet in aanmerking voor kortingen met betrekking tot de Halloween-uitverkoop.
 • com zal geen prijsmatching aanbieden met betrekking tot de verkoopprijzen die worden aangeboden tussen 26 oktober en 31 oktober 2023.
 • com behoudt zich het recht voor om deze Halloween-aanbieding op elk moment te beëindigen of te wijzigen.
 • Er zal strikte naleving worden afgedwongen.

Het bericht Spook-taculaire Halloween-uitverkoop – 15% korting op de hele site – Code ‘Spooky15’ verscheen voor het eerst op South Smoke Hookah Blog.

Electronischesigaret.be
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart