Home / Nieuws / Vaporcade ontwikkelt eerste “Vaping” Mobiele Telefoon
Vaporcade Zeus - Vaping Mobile Phone

Vaporcade ontwikkelt eerste “Vaping” Mobiele Telefoon

De wereld krijgt er binnenkort weer een gadget bij… of doet de term “gadget” dit revolutionair product onrecht aan?

Vaporcade, een firma uit LA kondigde onlangs de lancering van de eerste smartphone aan die kan gebruikt worden om te dampen.

Het toestel dat de naam Zeus meekreeg moet de gebruiker toelaten om tegelijkertijd berichten te sturen, gesprekken te voeren en te dampen. Zeus is uitgerust met een hele suite aan applicaties en zou beschikken over een state-of-the-art Operation System. Welk OS dit mag zijn is vooralsnog niet bekend.

De missie van Vaporcade lijkt duidelijk: 6 miljoen levens per jaar redden van ziektes die aan tabak gerelateerd worden. James Cameron, oprichter van Vaporcade ziet Zeus als de ultieme opportuniteit om de mensheid los te koppelen van tabak. De toepassingen zijn eindeloos. Je zal vloeistoffen, medicijnen en nutraceuticals (bioactieve stoffen in een voedingssupplement) kunnen verdampen via één en hetzelfde toestel. “Wij zullen de wereld zoals we hem vandaag kennen veranderen”, klinkt het.

Mobile tech pionier Dean Becker zei: “John Cameron’s Zeus is de meest innovatieve technologische evolutie sinds de geboorte van de smartphone. Wanneer mensen zich zullen realiseren welke voordelen de eindeloze applicaties voor gezondheid en welzijn hebben, zal het moeilijk worden om iemand te vinden die geen nood heeft aan dit toestel”.

Technische specificaties van de Zeus zijn momenteel nog niet bekend. Buiten het feit dat er aan deze smartphone een flexibel buisje verbonden is dat de gebruiker toelaat de inhoud van een tankje te inhaleren – zoals je op de foto kan zien – kunnen we je vooralsnog weinig extra informatie verschaffen.

Het toestel ligt nog niet in de winkels. Vooraleer het te koop kan worden aangeboden, moet goedkeuring verkregen worden van de Federal Communications Commission (FCC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google+