Over ons

Een verhaal van passie en doorzettingsvermogen

In het najaar van 2018 werd Bo5 – online marketing (destijds Divone) geboren in de bescheiden omgeving van een kleine garage in Veldhoven. Aanvankelijk begon René Lobbe met het verkopen van sieraden aan vrienden en familie en via een eigen webshop. Het enthousiasme en de positieve reacties waren overweldigend, wat leidde tot de oprichting van meer online winkels. Deze kleine stap zou het begin markeren van een ongelooflijke reis.

In de eerste jaren van onze operatie, hebben we ons gericht op het opbouwen van een sterke basis – het perfectioneren van onze online aanwezigheid, het opzetten van betrouwbare sites en onze kennis van SEO geoptimaliseerd. Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid hielp ons langzaam maar zeker te groeien op een mooie en organische manier. Vandaag zijn we trots op het feit dat we meer dan 3000 websites in beheer hebben waar één deze mooie affiliate webshop van is.

Streven naar uitmuntendheid

Onze missie bij Bo5 is duidelijk en eenvoudig: het leveren van topkwaliteit met een ongeëvenaarde service. We zetten ons in voor continue innovatie, zowel in onze producten als in onze service en werkwijze. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen. Dit betekent luisteren naar onze klanten, reageren op veranderende markttrends en altijd een stap voor blijven in onze branche.

De pijlers van ons bedrijf

Onze bedrijfscultuur is geworteld in een reeks kernwaarden die elke beslissing die we nemen, vormgeven. Deze waarden zijn:

Klantgerichtheid: Onze klanten staan ​​centraal in alles wat we doen. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen en een positieve, blijvende indruk achter te laten en samen met hen top resultaten neer te zetten of in het geval van deze shop, de mooiste producten aan te bieden.

Innovatie: We omarmen verandering en innovatie. Het is onze overtuiging dat er altijd ruimte is voor verbetering en vernieuwing. We zetten onze eigen systemen op om efficiënter te werken, betere service te bieden en zo goedkoop mogelijk onze diensten te kunnen aanbieden

Teamwerk: Ons team is onze grootste kracht. We waarderen diversiteit, bevorderen samenwerking en vieren de successen samen als een eenheid. We geloven in de kracht van mensen en proberen zo veel mogelijk te focussen op de creativiteit van de medewerkers en repeterende werkzaamheden weg te halen om zo een zo’n leuk mogelijke werkdag te creëren.

De ruggengraat van onze organisatie

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die hun hart en ziel in hun werk leggen. Van klantenservice tot productontwikkeling en proces optimalisaties, elk teamlid brengt een unieke set vaardigheden en ervaringen mee die bijdragen aan ons succes. We investeren in onze medewerkers door training en ontwikkelingsprogramma’s, men mag lekker vanuit huis of vanuit onze locatie werken omdat we geloven dat hun groei hand in hand gaat met de groei van ons bedrijf.

Onze inspiratie en drijfveer

U, onze klanten, bent de kern van ons bedrijf. Uw feedback en tevredenheid zijn wat ons drijft om beter te worden. We zijn toegewijd aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties met u en beschouwen u als een essentieel onderdeel van onze Bo5 familie. Uw vertrouwen in ons motiveert ons elke dag om ons beste beentje voor te zetten. We zien daarom uit naar alle vormen van feedback, is het een positief berichtje op een berichtje met een kritische noot, alles is welkom, alles is leerzaam en we hebben graag contact!

Uitbreiden en positieve impact maken

We kijken naar de toekomst met optimisme en opwinding. Op het moment van schrijven hebben we om en nabij 100 van deze webshops. Onze plannen omvatten het uitbreiden van ons aanbod, het betreden van nieuwe markten en ook andere helpen. Van origine zijn we een marketing bedrijf en helpen wij ook graag andere om hun mooie producten of diensten aan te bieden. We zijn vastbesloten om niet alleen te groeien als een bedrijf, maar ook als een gemeenschap die een positieve bijdrage levert aan de wereld.

Een bericht van waardering

We willen deze gelegenheid aangrijpen om u, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor uw onophoudelijke steun en vertrouwen in Bo5. Zonder uw steun zou onze reis niet mogelijk zijn geweest. We beloven u te blijven voorzien van uitstekende producten en diensten en kijken uit naar vele jaren van gedeeld succes en partnerschap.

Electronischesigaret.be
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart